Kundservice: 073-917 62 66


info@svhemtjanst.se

Brunnsgatan 62,  802 52 Gävle

Hemtjänstföretag

           Hemtjänst i Gävle


"En trygg vardag för ökad livsglädje"


Svhemtjänst  finns för att du och dina anhöriga ska få en tryggare vardag. Vi verkar för att du ska kunna fortsätta bo hemma, känna livsglädje och få den avlastning du och dina anhöriga behöver. Vi utgår ifrån era behov, anpassar vår hemtjänst efter dem och finns alltid här när ni behöver oss.

En stabil och nära hemtjänst anpassad efter dina behov

Vi har stor erfarenhet, stort engagemang och skräddarsydda tjänster. Vår personal består av utbildade undersköterskor och vårdbiträden med lång erfarenhet inom vård och omsorg. Vi har hög kontinuitet och är flexibla i vårt arbete.

Vi skapar förutsättningar för att ge dig en enklare vardag genom att anpassa hemtjänsten efter dina önskemål.Utöver hemtjänst erbjuder vi även ett komplett utbud av hushållsnära tjänster såsom promenadsällskap, snöskottning och hjälp med matlagning.

Behov

Hemtjänsten är till för alla åldrar och ska hjälpa den dig att leva ett självständigt liv. Det individuella behovet avgör vilka insatser som är aktuella och hjälpens utformning.

Så här enkelt väljer du Svhemtjänst      

                      

1

Kontakta oss eller din biståndshandläggare

 

Tack vare LOV, lagen om valfrihetssystem, kan du själv välja din hemtjänstutförare. För att välja  Svhemtjänst kontaktar du din biståndshandläggare i din kommun. Vi hjälper dig självklart att komma i kontakt med rätt person och berättar gärna mer om oss och vår verksamhet.

Introduktionsmöte


När du har valt till Svhemtjänst och din biståndshandläggare har skickat ditt uppdrag till oss bokar vi ett introduktionsmöte med dig och dina närstående då vi i lugn och ro kan gå igenom ditt biståndsbeslut. Om du redan har hemtjänst kan vi hjälpa dig att byta. För att bytet ska gå så smidigt som möjligt sköter vi även kontakten med din tidigare hemtjänstutförare.

2

3

4

Genomförandeplan


Utifrån biståndsbeslutet tar vi tillsammans fram en genomförandeplan. Vi specificerar vad ni vill ha hjälp med samt när och hur hjälpen ska utföras. Sedan utformar vi planen efter det stöd och den avlastning ni behöver.

Uppföljning


Ett par veckor efter introduktionsmötet gör vi en uppföljning för att säkerställa att ni är nöjda med er kontaktperson och vårt arbete.

Har du frågor om vår hemtjänst?


                                                                      


Varmt välkommen att höra av dig till oss.

Fyll i formuläret nedan eller ring oss på  073-917 62 66

 
 
 
 
 

Kontakt

073-917 62 66

info@svhemtjanst.se

Besöksadress

Brunnsgatan 62

802 52 Gävle

©2018 Svhemtjänst i Gävle